Un triple a l’últim segon de Brandon Paul dóna la victòria al FIATC Joventut (71-70)

0
El nordamericà ha estat decisiu davant el CAI
Brandon Paul ha fet el triple guanyador del FIATC Joventut. |Diari Català @acb.com

El CAI Saragossa tenia el partit guanyat però un triple ‘in-extremis’ de Paul ha donat la quarta victòria al FIATC Joventut

El FIATC Joventut s’està acostumant a guanyar els seus partits en els darrers segons. La setmana passada ho va fer amb un triple de Demond Mallet a Manresa i avui ha estat l’altre nordamericà de la plantilla, Brandon Paul qui amb un triple a manca d’un segon pel final ha permès als verd i negres, sumar la quarta victòria de la temporada als verd i negres (71-70).

El partit no ha començat massa bé pels de Salva Maldonado que han vist com els dos interiors del CAI Saragossa Jelovac i Norel, aquest ex Penya, anotaven els primers 14 punts dels aragonesos. La diferència fins i tot ha augmentat fins a l’11 a 22. Allà ha aparegut per primer cop Brandon Paul que ha igualat les coses al final del primer quart (23-24). Durant tota la primera part, els visitants han portat la iniciativa i Joan Riera s’ha encarregat de tornar a obrir escletxa (38-45) tot i que novament els verd i negres han pogut tornar a ajustar l’electrònic al descans (45-47).

El tercer període ha estat paupèrrim. Un 10 a 6, que ha permès als de Salva Maldonado arribar per davant al finl d’aquest quart (55-53). Dels sis punts que ha anotat el CAI només dos han estat de jugada i els altres quatre de tir lliure. Amb tot, els visitants s’han refet d’aquest mal període i han tornat a agafar la iniciativa als últims minuts (60-63). Amb 68 a 70 i amb el públic de Badalona donant el partit per perdut, una pèrdua de Jelovac a falta de 8 segons han donat una última opció als verd i negres, que han fet una ràpida transició que ha acabat a les mans de Brandon Paul que ha clavat un triple guanyador a manca d’un segon que ha fet embogir l’Olímpic de Badalona (71-70). Triomf vital de la ‘Penya’ que permet als catalans seguir a la zona alta amb 4 victòries en cinc partits mentre que el CAI encaixa la seva quarta derrota en aquest inici de la Liga ENDESA

FITXA TÈCNICA:
FIATC Joventut: Mallet (6), Ventura (7), Paul (22), Suton (9), Nikolic (-) -equip inicial-, Miralles (2), Vidal (7), Sabat (6), Llovet (9), Nogués (3) y Drame (-).
CAI Saragossa: Bellas (6), Linhart (6), Sastre (14), Jelovac (19), Norel (10) -equip inicial-, Henry (2), Kanacevic (2), Fotu (4), Diener (2) y Benzing (5).
Parcials: 23-24/ 22-23 (45-47)/ 10-6 (55-53)/ 16-17 (71-70)/