Un vídeo del PPC contra Gispert i Forcadell

0
Un-vídeo-del-PPC-contra-Gispert-i-Forcadell-diari-catala
@twitter

El vídeo del PPC s’ha tornat viral a les xarxes

El vídeo del PPC través de Twitter i Facebook què titlla d’adoctrinadora l’exvicepresidenta del Parlament Núria de Gispert i avisa de l’odi” que fomenta la seva predecessora i recent nomenada presidenta de la Cambra catalana, Carme Forcadell. El vídeo, recollit per Europa Press, el vídeo del PPC dura un minut i comença amb el missatge ‘Passem de la presidenta de l’adoctrinament a la de l’odi‘, i ho justifica amb dues antigues declaracions de les dues representants.

En el cas de De Gispert, difon una part d’un discurs que va fer a l’hemicicle davant de diversos estudiants, en què defineix com a divertides les manifestacions sobiranistes de la Diada de l’11 de setembre i es dirigeix a un alumne que confessa no haver anat mai a cap: “A veure si aquest 11 de setembre hi vas! D’acord?”.

Per qualificar Forcadell de presidenta de l’odi es refereix a un discurs que va pronunciar com a presidenta de l’ANC, en què deia que els més grans adversaris dels independentistes són “l’Estat espanyol i els partits espanyols que hi ha a Catalunya, com C’s i el PP”. “El PP no hauria de dir-se PP de Catalunya, sinó PP a Catalunya. Aquests són els nostres adversaris i la resta som el poble català”, afegeix Forcadell, que vesteix una samarreta groga de l’ANC.