Una bactèria podria ser la clau de la immortalitat

Un científic rus l’està provant en el seu cos amb resultats al·lucinants!

Anatoli Brouchkov, cap del departament de geocriología de la Universitat Estatal de Moscou, afirma que gràcies a haver-se injectat un bacteri de 3,5 milions d’anys d’antiguitat oposada en el permafrost siberiano, és immune a la grip des de fa dos anys. I, de fet, aquest fenomen fins i tot pot ser la clau de la immortalitat. I no només això, des de fa dos anys no té símptomes gripales i el seu sistema immunològic és més fort.

Segons va dir..

[quote]La meva força s’ha multiplicat, puc treballar més temps, En els últims dos anys no he tingut la grip. Però fan falta més experiments. Hem d’entendre com aquest bacteri prevé l’envelliment. Crec que la ciència ha d’avançar en aquesta adreça. Quin és el mecanisme que està darrere i com podem utilitzar els bacteris a favor nostre?[/quote]

El Bacillus F és un dels tres ceps bacterianes mil·lenàries descobertes en 2009 en les excavacions de Mamontovaya Kurya, un recòndit lloc situat a la regió habitada més freda del món: Yakutia, a la zona oriental de Sibèria.

Després d’aquest descobriment es van dur a terme experiments en animals i van trobar que els bacteris augmentaven la longevitat i la fertilitat dels ratolins. (“No només els ratolins més vells van començar recuperar-se, sinó que també van començar a donar a llum , ha declarat sorprès al diari Siberian Estafis). També es van iniciar els experiments en cèl·lules humanes. Però ara com ara, Brouchkov és la primera persona a injectar-se directament en vena un bacteri amb diversos milions d’anys d’antiguitat. Cal afegir que ell mateix reconeix que els canvis i sensacions que està experimentant en el seu cos no compleixen els principis més bàsics de qualsevol experiment científic.

Segons va dir a Russia Today

[quote]Crec que [al món] hi ha bacteris immortals, éssers eterns, que no poden morir. O més aviat, tenen la capacitat de defensar-se a si mateixos, Les nostres cèl·lules no són capaces de defensar-se de qualsevol dany. Però aquests bacteris sí que són capaços de fer-ho[/quote]

En qualsevol cas queda molt per descobrir sobre l’assumpte en qüestió. O no, ja que els efectes secundaris que pateix Brouchkov pots ser per l’efecte placebo i l’acte-convicció d’un científic que vol ser reconegut i recordat per descobrir alguna cosa important en la ciència. De moment la immortalitat és cosa del setè art i la mitologia.