El relat d’un exagent de la Base Dolça en Nou Mèxic, confirma l’existència d’una gran base militar on conviuen diverses races d’alienígenes que fan proves amb humans a canvi de tecnologia

El relat de l’Exagent de seguretat de la Base Dolça hauria estat testimoni d’horribles experiments genètics realitzats tant per humans com per extraterrestres, cosa que hauria portat a un conflicte militar.

Una batalla contra alienígenes en la Base Dolça | Diari CatalàL’Àrea 51, és una zona del desert de Nevada als Estats Units, coneguda per ser el lloc on presumptament les forces armades d’aquest país amaguen el platet volador caigut a Roswell a 1947. Famosa en el món sencer per ser el lloc on Will Smith assumeix la missió de salvar el planeta d’una invasió alienígena en la pel·lícula ‘El Dia de la Independència‘, aquesta base secreta no seria l’única de la seva classe, ja que d’acord a les abundants històries que hi ha al web, hi ha moltes més.

La segona en importància seria la Base Dolça, que s’ubicaria a la frontera dels estats de Nevada i Nou Mèxic i es trobaria sota de la Terra. Allà s’efectuarien tot tipus d’experiments genètics que són realitzats no només per científics locals, sinó també per extraterrestres.

La increïble història explicada per un ex-guàrdia de Dolça.

Una batalla contra alienígenes en la Base Dolça | Diari CatalàThomas Castello va ser un agent de seguretat de la Base Dolça. La història té com a fonts diversos llocs ‘conspiranoics’ i ufológicos, en els quals es pot creure o no pel desgavellat que resulten algunes històries i descripcions, però que periòdicament publiquen històries com la que segueix. El cas va ser recollit també pel programa Caçadors d’Ovnis de History Channel.

Castello va ser un fotògraf militar amb una llicència ultra secreta. Després de treballar en diversos llocs com a tècnic de seguretat, es va anar guanyant la confiança dels seus oficials fins que el van destinar el 1977 a l’esmentada base on ho van fer signar una clàusula de silenci.

Segons els relats, Castello tenia per missió revisar les càmeres disposades al llarg de tot el complex subterrani i acompanyar al personal d’un sector a un altre. Sota el pretext que els estaven curant en aquest lloc, ell hauria vist transitar a homes, dones i nens que suposadament estaven bojos, i li estava prohibit interactuar amb ells.

Una batalla contra alienígenes en la Base Dolça | Diari CatalàTambé hauria estat testimoni de diversos i diversos tipus d’experiments relacionats amb: Camps d’energia àurics, viatges astrals, control mental, reconeixement de la memòria del cervell humà, adquisició i transferència; manipulació de la matèria, rèpliques ràpides del cos humà per mitjà de l’ús de transferència d’energia / matèria i altres avenços científics.

El més curiós de tot és que al costat dels humans i segons els relats, veia transitar a ‘científics extraterrestres’. Aquests últims, suposadament, realitzaven la clonació entre humà  i extraterrestre.

Un dia va ser abordat per un dels ‘bojos’ en una cambra on van romandre tancats. Allí l’orat li va explicar entre murmuris que ell no era boig, sinó que havia estat sedat, igual que els altres, i que anteriorment havia estat abduït.

Si bé no el va creure immediatament, posteriorment va investigar fora de les instal·lacions. Aviat va descobrir que la persona havia estat declarada com desapareguda al seu poble natal, després de perdre sobtadament i també, que moltes persones eren a la llista de desapareguts sense cap explicació.

Una batalla contra alienígenes en la Base Dolça | Diari CatalàLa ‘Guerra de Dolça’

El 1978, segons els relats de llocs descrits anteriorment, les tensions dins de la base es van incrementar al punt que diversos científics i tècnics de seguretat van començar a boicotejar els experiments genètics. Per la seva banda, els extraterrestres insistien a usar als humans en els seus ‘estudis’.

El conflicte que va donar origen a la ‘Guerra de Dolça’, com se li coneix en cercles ufológicos, no té una raó clara. En la batalla van participar forces de seguretat, personal militar dels Estats Units, i supòsits alienígenes. Segons Castello, després que es va dissipar el fum, seixanta-vuit humans havien mort.

La rebel·lió de Thomas Castello

Per la seva banda, Castello va planejar la seva fuita. Cansat de tot el que havia vist, en un dels caps de setmana lliures, li va explicar tot el que sabia a un amic, Jhon Rhodes i fins i tot li va dibuixar un plànol de la base i a més li va dibuixar alguns experiments. En tornar al seu treball, va fer com que estava en les seves tasques habituals. En poc temps es va fer amb el poder de diversos vídeos, fotografies, tractats signats, entre altres documents.

Quan ja tenia un pla d’escapament llest, va saber que la seva dona i fill, havien estat presos a la força i esperaven en una altra base secreta.

Sense més alternatives, va haver d’abandonar els seus plans i va lliurar tot el que havia aconseguit. Després d’aquest incident, Thomas Castello va abandonar definitivament la Base Dolça. Sobre el seu destí final, ningú ho sap, simplement va desaparèixer.