El descobriment d’una Bíblia de 1500 anys fa tremolar el Vaticà: aquesta assenyala que Jesús no va ser crucificat

La notícia sobre la Bíblia descoberta de més de 1500 anys ha recorregut el món d’una manera sorprenent. S’estima que aquesta bíblia va ser trobada l’any 2000 i que pel que sembla es va mantenir en secret tots aquests anys; la bíblia de 1500 anys, va ser escrita en cuir tractat i en un dialecte de l’arameu, idioma que se suposa parlava Jesucrist.

Una Bíblia de 1500 anys fa tremolar el Vaticà | Diari Català

Per el pas dels anys, algunes de les seves pàgines s’han tornat fosques, moltes d’elles de color negre.

El més sorprenent que revela aquesta bíblia de 1500 anys és que Jesús, era només un profeta, que no va ser crucificat, ni era fill de Déu, el que canvia completament la història que coneixem o que ens han fet creure.

Un altre esdeveniment sorprenent, segons el llibre és l’anunci que, el profeta Jesús, va donar sobre la arribada del profeta Muhammad, que 700 anys després fundaria l’Islam. En aquesta bíblia de 1500 anys, trobem evangelis perduts com els anomenats del Mar Mort i l’Evangeli segons Bernabé, qui era conegut com ‘L’Apòstol de l’alegria’ gràcies al seu ànim; originalment anomenat Josep, els apòstols el van canviar pel de Bernabé que significa Fill de l’exhortació. Experts que han avaluat el llibre, asseguren que és original.

El més curiós és la preocupació que ha demostrat el Vaticà des del descobriment d’aquesta nova bíblia de 1500 anys, tan així que els van demanar a les autoritats turques la inspecció del llibre per part d’experts de l’Església Catòlica.

Molts afirmen, que l’Església Catòlica va realitzar una selecció dels Evangelis que formarien la actual Bíblia, suprimint diversos paratges i parts interessants. Segons s’especula, havien molts més Evangelis de diferents apòstols, els quals trobem segons Bernabé i els del Mar Mort.

Ara, s’ha desencadenat una gran polèmica, generant molts dubtes sobre que hem cregut tot aquest temps. Les Esglésies Catòliques i Cristianes guarden molts més secrets, ¿Hem de confiar en el que ens prediquen? Creus que l’Església ens ha mentit durant tants anys?