Al nord de París mitja hora després dels atemptats

Una càmera de vigilància de la companyia de transports públics de París (RATP) va gravar Abdelhamid Abaaoud entrant al metro a una població al nord de París just després dels atemptats que van acabar amb la vida de 129 persones el 13 de novembre, segons han informat les cadenes BFM i Europe Info.

Una font judicial ha confirmat a France Info que Abaaoud era a París divendres passat, quan es van cometre els atemptats. La càmera de vigilància el va gravar a les 22.14 hores entrant a la línia 9 del metro a l’estació Croix de Chavaux, al municipi de Montreuil, a la perifèria nord de París.

Els atacs de París es van desenvolupar entre les 21.20 hores, quan van començar a l’Estadi de França, i les 21.40, quan va començar l’atac a Bataclan. Segons Europe Info, “Abaaoud va agafar tranquil·lament el metro mitja hora més tard”.

La cadena de televisió BFM ha explicat que l’estació de metro on va ser gravat Abaaoud –considerat com el presumpte cervell dels atacs de París i mort en l’operació de Saint Denis– és a “250 metres” del lloc on es va trobar un vehicle Seat negre utilitzat pel comando que va atemptar a París i en què van guardar els fusells kalàixnikov que van usar per matar desenes de persones.