Una mare que venia les seves filles

0
Mare s'aprofita dels fills a sevilla - Diari Català
Foto de webconsultas

Les nenes tenen entre 7 i 15 anys

Agents del Grup de Menors de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Sevilla han detingut una dona de 41 anys per realitzar fotografies i vídeos de les seves filles nues i vendre aquests arxius per Internet, segons ha informat la Policia en un comunicat de premsa.

La recerca es va iniciar el passat mes de setembre, quan l’exparella sentimental de la detinguda, acompanyat per una de les filles de l’arrestada, es va personar a una comissaria de Sevilla per interposar una denúncia per aquests fets.

La menor, de 15 anys d’edat, va manifestar als agents que, des de feia quatre anys, la seva mare havia estat fotografiant-la a ella i a les seves dues germanes de 8 i 7 anys, així com a la neboda de l’exparella de 8 anys en postures d’índole sexual i nues.

Al principi, la mare els deia que les fotografies eren per a un càsting de roba, i al·legava que havia d’enviar fotos nues i en roba interior perquè veiessin les seves talles. Amb el pas del temps, la denunciant es va adonar que les fotografies que els feia la seva mare les enviava a homes que pagaven per elles a través d’una pàgina web de contactes.

La mare els va explicar llavors que necessitaven els diners per menjar i que hi havia homes que pagaven diners per aquestes imatges. La menor va fer lliurament a comissaria d’un telèfon mòbil que contenia imatges d’ella i de les seves germanes nues, que els va realitzar la mare.

També va lliurar un ordinador que la seva mare havia copejat abans d’anar-se’n i que contenia, de la mateixa manera, fotografies de les menors en les mateixes condicions. Només tenir coneixement dels fets, els agents van començar una recerca “exhaustiva”, en què van prioritzar la protecció de les menors.

VIDEOCONFERÈNCIES A LA CARTA

Els agents han pogut comprovar que en ocasions la mare gravava la filla de 15 anys i compartia les imatges amb homes a través de videoconfèrencies. Segons va manifestar la menor, els feia posar-se un xumet i dues cues, a més de donar-los unes pautes de com havien d’actuar i quines postures fer.

La menor també va manifestar als agents que tant ella com les seves germanes eren copejades repetidament amb un pal per part de la seva mare si es negaven a fer-se les fotografies, agressions que es van produir en diverses ocasions. També va explicar que l’enviava a cobrar els diners directament als compradors, que no van cometre cap abús amb ella però sí que li van proposar mantenir trobades sexuals a canvi de més diners.

Altres formes de pagament utilitzades eren transferències bancàries al compte de la detinguda, mentre que també deixaven els diners amagats en algun lloc de la ciutat, i enviaven fotografies amb pistes d’on era perquè anessin a recollir-los.