Els fets han ocorregut al carrer Sant Joaquim

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un nadó a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), ha informat la policia autonòmica en un comunicat. El cadàver del nadó, el qual va ser trobat la nit del 16 de desembre en un contenidor de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) havia mort unes 4 hores abans, ha certificat el forense, i era un nounat perquè encara portava el cordó umbilical.

Agents de la comissaria de Santa Coloma han rebut l’avís a les 20 hores d’aquest dimecres de la troballa del cadàver del nadó en un contenidor, al carrer als voltants del carrer Sant Joaquim de Santa Coloma de Gramenet, entre els veïns per si coneixen a alguna dona que estigués embarassada, mentre analitzen les restes trobades en el contenidor, que estava situat enfront del número 132 d’aquest carrer.

La policia catalana va rebre al voltant de les vuit de la nit l’avís d’un veí que havien trobat el cadàver del bebè en el contenidor, però va anar un immigrant subsaharià el que, rebuscant entre les escombraries, es va adonar de la presència del nen.

Segons la veïna, el cadàver estava “embolicat en una manta i amb molta roba i va anar un noi del bar el que va cridar a la policia”.

Després d’esperar l’arribada del jutge de guàrdia per procedir a l’aixecament del cadàver, la policia autonòmica també es va emportar el contenidor d’escombraries per analitzar si hi ha petjades o altres indicis. Els Mossos d’Esquadra també estan analitzant les imatges de les càmeres de seguretat de la zona per veure si troben a la persona que va tirar al nounat al contenidor.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord manté oberta la investigació per aclarir les causes.