Uncharted 4 mostra 16 minuts de joc

  0

  La darrera aventura de Nathan Drake es presenta com un autèntic prodigi visual exclusiu de PlayStation 4

  D’aquí a poc més d’un mes arriba un dels videojocs més esperats de l’any, exclusivament per a PlayStation 4. Parlem d’Uncharted 4. La nova -i presumiblement darrera- croada de l’aventurer Nathan Drake s’ha deixat veure mitjançant un nou vídeo d’una partida íntegra d’una mica més d’un quart d’hora a les terres de Madagascar.

  Desenvolupat per l’estudi Naughty Dog (The Last of UsJack and DaxterCrash Bandicoot), el videojoc arriba a la consola de Sony demostrant que la qualitat visual no només depèn de la infraestructura dels sistemes, sinó també de l’experiència dels dissenyadors a l’hora d’esprémer cada plataforma. És per això, que tot i que PlayStation 4 és una consola amb més de 3 anys d’antiguitat, ens trobem davant un videojoc gràficament espectacular.

  uncharted 4_jpg
  Captura d’Uncharted 4 extreta directament del clip | Font: Diari Català

  La qualitat de les expressions facials dels personatges és digna d’elogi i la fluïdesa amb la qual el videojoc es desenvolupa són la mostra del gran treball que hi ha sota Uncharted 4. Al clip sobre aquestes línies en pots veure un petit tast, amb una primera incursió amb el jeep i, més endavant, amb Drake demostrant les seves habilitats al combat. 

  View post on imgur.com

  Uncharted 4 arriba al mercat el 10 de maig amb diferents versions i fins i tot amb una consola PlayStation 4 exclusiva. Pots veure-les a continuació clicant aquí.