Actualització, 27 d’abril, 2016, 16:06

Sony confirma que les còpies venudes d’Uncharted 4 són exemplars robats durant la fase de transport

El president de Sony Worlwide Studios, Shuhei Yoshida, ha emès un comunicat on facilita nova informació sobre el cas de les vendes abans d’hora d’Uncharted 4. Tal com podem llegir al blog oficial de PlayStation (en anglès), l’empresa nipona està treballant conjuntament amb les autoritats per tal de resoldre un cas evident de robatori. 

De la mateixa manera, Yoshida insta als usuaris a esperar fins a la data d’estrena oficial del joc i a evitar caure en la temptació de comprar una còpia furtada.

Sabem que molts de vosaltres heu estat esperant amb anticipació i ganes la darrera obra mestra de Naughty Dog. He jugat a la darrera aventura de Nathan Drake i us puc assegurar que val la pena haver esperat. Com passa amb els videojocs de Naughty Dog, la història és una part integral de l’experiència i volem avisar-vos de les potencials revelacions que poden publicar els usuaris amb còpies robades.

Sony també ha manifestat que estarà alerta a aquest tipus de publicacions per tal de protegir als usuaris de patir revelacions sobre la història d’Uncharted 4.

Notícia original, 26 d’abril, 2016

L’esperat desenllaç de les aventures de Nathan Drake previst pel 10 de maig, Uncharted 4, comença a distribuir-se abans d’hora

Diferents empreses especialitzades en la distribució de videojocs han començat a enviar còpies d’Uncharted 4: A Thief’s End abans de la seva data d’estrena oficial. Concretament, parlem d’Amazon i CEX -encara que és possible siguin més-, dos autèntics gegants de la indústria que haurien patit algun tipus d’error a la seva base de dades.

La pífia estaria relacionada amb l’ajornament del títol. Fa uns mesos, Uncharted 4 estava previst d’estrenar-se el 26 d’abril, avui, però finalment la desenvolupadora Naughty Dog va haver d’anunciar que la seva arribada als consumidors s’ajornava fins al 10 de maig. És molt probable que els jocs estiguin arribant als usuaris per algun error a l’hora d’actualitzar la data d’estrena final del joc.

Uncharted 4__1
Diferents captures d’avui de les còpies distribuïdes per error d’Uncharted 4

Des de fa unes hores, Twitter s’ha omplert de captures i fotografies de diferents particulars amb la seva còpia d’un videojoc que havien reservat però que no esperaven rebre fins a la segona setmana de maig. Tot i això, sembla que també és possible fer-se amb còpies físiques d’Uncharted 4 a través de diversos establiments.

Es tracta d’un error que no sembla haver anat més lluny del Regne Unit i EEUU i, per ara, no comptem amb casos similars al nostre país. Ara bé, sembla que sí que és possible fer-se amb una còpia de la versió castellana d’Uncharted 4 segons ens faciliten diversos usuaris de Twitter. L’esperada conclusió de les aventures de Nathan Drake arribarà de manera oficial el 10 de maig exclusivament per a PlayStation 4.