Luis Enrique ha reconegut, a la roda de premsa posterior al partit de Champions League contra l’Arsenal, que està molt content però que hi ha coses per millorar

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet pel rendiment del seu equip contra l’Arsenal però creu que l’equip ha de millorar en algunes situacions. “Durant els primers 15 minuts el partit ha estat un intercanvi de cops continu i a nosaltres no ens interessa gens aquest tipus de situacions”. ”Per sort hem pogut aturar això i hem tret endavant el nostre joc”, ha reconegut el tècnic Luis Enrique en roda de premsa i ha estat clar alhora de valorar quin rival no vol als quarts: “L’únic equip que no vull que toqui és el Barça i com que no ens pot tocar…”.

El preparador blaugrana ha explicat que aquestes coses són normals a la Champions League: “Són coses que passen en partits d’aquesta magnitud. Ho hem parlat al descans i estic molt content per com ha jugat l’equip”, ha expressat el tècnic culer que ha aprofitat per elogiar el públic del Camp Nou: “Felicito l’afició per com ens ha animat després que la situació climatològica fos complicada i com ens ha ajudat”. “És una gran nit per a nosaltres”, ha sentenciat.

El tècnic blaugrana ha entrat a valorar la novena classificació consecutiva de l’equip blaugrana per als quarts de final a la Champions League. “Això significa que el club ho està fent molt bé, sobretot pel perfil de jugadors que surten de la pedrera, però també dels que es van fitxant”, ha declarat, apuntant que “és una dada que ens fa sentir orgullosos i crec que no hi ha cap equip que hagi aconseguit aquesta fita en els darrers anys”.

Luis Enrique també ha comentat la nova actuació estel·lar del ‘trident’ del FC Barcelona. “No només fan gols sinó que també ens aporten la primera pressió i és molt important per a nosaltres, perquè és un treball defensiu que necessita qualsevol equip per ser un equip solvent. Es tenen els tres una estima recíproca i estem encantats que siguin els nostres davanters”, ha afirmat.