Uns atracadors irrompen en una empresa de Terrassa

0
mossos d'esqudra cotxe- Diari Català
@mossocat

Portaven armes blanques i van lligar als empleats de l’empresa de Terrassa

Els fets van ocórrer la matinada de dimecres, quan tres atracadors van accedir a l’empresa amb diverses armes blanques. Els presumptes lladres van anar directament a la caixa forta que sabien on es trobava, segons les primeres hipòtesis, es van emportar un botí d’uns 20.000€.

Casualment, una empresa de Montcada va ser assaltada la nit anterior amb el mateix modus operandi. Encara es desconeixen les causes de com van arribar al micropoligon que este situat a la carretera de Montcada. El cop el tenien molt estudiat i van deixar poques variants a l’atzar, sempre segons les proves.

Segons comenta el Diari de Terrassa, a l’empresa assaltada hi havia dos treballadors a l’interior. Els operaris van ser obligats a entrar al recinte de manera violenta i rapida, els encaputxats van cordar amb brides les seves mans i van deixar un altre a terra perquè els fes de guia. Els lladres els van dir que si col·laboraven i seguien les seves ordres, no els passaria res.

Segons informa la policia, un dels treballadors va ser introduït a la cambra frigorífica. El robatori va ser ràpid, uns 15 minuts aproximadament, el que van trigar a obrir la caixa forta, carregar el boti i fugir.

La fugida

Amb els diners a la motxilla, els lladres van tenir temps de cordar al últim treballador i robar una furgoneta que hi havia al recinte, propietat de l’empresa. Va agafar el comandament de la porta i van fugir a tota velocitat.

Les víctimes van aconseguir alliberar-se i poder donar la veu d’alarma, una empleada va sofrir contusions de cops. Els Mossos van rebre l’avís de l’empresa de Terrassa al voltant de les 5:00h i es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets. La Policia Catalana treballa amb diferents línies d’investigació per trobar els delinqüents.