La plantilla de Bacardi Mollet fa vaga en defensa dels seus llocs de treball

0
Bacardi
Imatge de l'entrada de la fàbrica de Mollet. Foto: Europa Press

La vaga coincideix amb la reunió entre el comitè d’empresa i la direcció. Els treballadors de Bacardi es van manifestar ahir dilluns des de la fàbrica fins a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

Els treballadors de la planta de begudes alcohòliques Bacardi de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) inicien avui una vaga de 24 hores, coincidint amb la reunió que s’ha celebrat avui i es reprendrà demà entre el comitè i la direcció. La plantilla podria fer més jornades de vaga en funció de com vagin les negociacions“, segons han explicat fonts sindicals.

Ahir, uns 150 treballadors de la fàbrica es van manifestar en una marxa que va començar a la planta del Polígon Can Magarola i va acabar a l’Ajuntament de Mollet, on se celebrava el ple de febrer. La presidenta del comitè d’empresa, Laura Cunillera, va llegir un manifest durant el ple en el que demanaven el suport de les administracions i asseguraven que lluitaran “fins l’últim alè” per evitar el tancament de la línia de producció

Bacardi va anunciar fa uns dies el tancament de la línia de producció de la planta de Mollet, que suposarà l’acomiadament de 82 persones. L’empresa vol endur-se la producció a la planta d’Itàlia i utilitzar les instal·lacions vallesanes només com a centre de logística i d’administració. La plantilla total de Mollet està formada actualment per 250 persones.