Valentino Rossi assegura que la seva relació amb Marc Márquez mai es reconduirà, mentre afirma que la situació amb Lorenzo està “OK”

“Amb Márquez mai res serà igual. Hauria sigut millor que fes les seves pròpies curses. Les seves intencions són més que evidents, però la cursa de València va acabar d’arrodonir-ho tot. No és gaire important, però després de tot el que ha passat la nostra relació no té remei. Serem rivals, vull centrar-me en això i no ens si ens donarem o no la mà”.

Així de contundent s’ha mostrat Valentino Rossi, que assegura que la relació que manté amb Marc Márquez mai es reconduirà. L’italià, tot i no voler arreglar la situació, reconeix errors en alguna de les decisions preses durant els últims mesos: “He pensat molt sobre tot el que va passar. Reconec que he arribat a pensar que potser no hauria d’haver acusat els pilots espanyol de boicot, però ho havia de fer”.

Rossi, a més, afegeix que la roda de premsa de Malàisia va fer-la per alertar Direcció de Cursa: “La roda de premsa, més que per intimidar en Marc, vaig fer-la per atreure l’atenció de Direcció de Cursa, amb l’empresa de resoldre-ho tot. No ens van escoltar, això que vaig provar una altra via”.

Amb Loreno, tot en ordre

Malgrat les aigües també van remoure’s amb Jorge Lorenzo, ‘Il Dottore’ reconeix que a dia d’avui no té cap problema amb l’actual campió del món: “La situació amb Lorenzo està OK, és el meu company d’equip”.