“Ho podem fer millor”

0

Valentino Rossi esperava rodar més ràpid durant aquests tests, encara que superar les Honda i les Ducati oficials el deixen satisfet

“Lorenzo està girant molt ràpid. M’ho esperava, però potser no tant. Podríem haver baixat alguna dècima més, però crec que haguéssim baixat del 2:00. Ho podríem haver fet millor, encara que el punt positiu és que Ducati i Honda són darrere”. Valentino Rossi reconeix haver quedat sorprès amb el ritme de Jorge Lorenzo durant els tests de Sepang. Ara bé, no ha amagat la seva satisfacció per haver quedat per davant de les fàbriques rivals.

L’italià, però ha assegurat que “estic content amb els tests en línies generals. Hem fet bona feina i hem provat moltes coses per aconseguir informació. Fins i tot he provat les aletes. Canvien el flux de l’aire”.

Sobre els pròxims tests de MotoGP, que es disputaran els propers 17, 18 i 19 de febrer al circuit de Phillip Island (Austràlia), Valentino Rossa ha assenyalat que “ens queda molt per fer, i a Austràlia provarem més coses. Els enginyers han fet una gran feina amb els pneumàtics del davant i la nova electrònica”.

Retorn de Casey Stoner

Després dels temps marcats per Casey Stoner durant la jornada de tests, molt són els interrogants oberts amb un hipotètic retorn a les pistes del bicampió del món. Valentino Rossi ha donat el seu punt de vista, afirmant que “Crec que té ganes de tornar. És bonic veure un altre nom a les posicions capdavanteres. No sé què succeirà, però amb ell el Campionat seria molt més interessant”.