Valentino Rossi | Diari Catala
A Valentino Rossi no li convecen les ales de la seva Yamaha | FOTO: Europa Press

Al pilot italià Valentino Rossi no li agrada la versió amb ales de la seva Yamaha després de poder provar-la en el primer test de Moto GP

Al pilot italià Valentino Rossi no li acaba de convèncer el nou disseny de la seva Yamaha, que incorpora ales. “Les he provat al test perquè han realitzat un disseny diferent però, sincerament, no hi noto diferència amb les ales”, ha opinat el pilot després de les proves a Sepang, tot apuntant que prefereix “la moto sense ales perquè, a més, és més bonica”.

El pilot italià s’ha quedat a un segon del temps de Jorge Lorenzo en el que ha estat el primer test de 2016. Rossi ha fet un millor crono de 2:00.556 però ha acabat superat pel pilot espanyol, amb 1:59.580, i per Héctor Barberà i Danilo Petrucci, que també han quedat per davant de l’italià.

Satisfet amb les proves

Tot i així, s’ha mostrat satisfet amb el seu rendiment. “Els nostres enginyers han fet un gran treball amb l’electrònica i Michelin també ho ha fet amb el pneumàtic davanter, així que podríem dir que hem realitzat una bona prova”, assegura Valentino Rossi, que podrà realitzar un nou test a Phillip Island del 17 al 19 de febrer.