Van der Sar torna al futbol per un partit - Diari Catala
El veterà ex jugador del Manchester United porta retirat des del 2011 | FOTO: Wikipedia

El mític porter holandès Edwin Van der Sar aparcarà la seva retirada per un dia per a ajudar el VV Noordwijk, equip de la quarta divisió neerlandesa

L’ex porter internacional per la Selecció Holandesa Edwin Van der Sar jugarà el proper dissabte amb el VV Noordwijk, equip de la quarta divisió neerlandesa, per a suplir la baixa per lesió del seu porter titular. L’ex jugador de l’Ajax, la Juventus i el Manchester United va militar al modest club holandès abans de fer el salt a l’històric conjunt d’Amsterdam i davant de la seva petició ha accedit a vestir-se novament de curt per un dia.

El fet es produeix després de la lesió de porter titular del VV Noordwijk, i com Van der Sar “ve amb molta regularitat a veure els partits de l’equip vam plantejar-li si ens volia ajudar”, explica un directiu del club, que revela que “ho va reflexionar i finalment va acceptar”.

El veterà porter holandès, de 45 anys i amb un palmarès destacat, porta retirat des del 2011, quan va perdre la final de la Champions amb el Manchester United contra el FC Barcelona. En resposta a la petició del seu ex equip el de Voorhout signarà un contracte per un partit, fins que l’equip recuperi de la lesió al seu porter.