Louis van Gaal li diu
L'encara entrenador del Manchester United va tornar a mostrar la seva cara menys amigable | FOTO: Europa Press

Van Gaal va tornar a deixar una mostra del seu mal temperament i a la roda de premsa posterior al partit contra el Newcastle va insultar a un periodista

No parlem més sobre Wayne Rooney, vosaltres l’heu criticat, jo no, vosaltres”. D’aquesta manera donava per finalitzada la roda de premsa Louis van Gaal, clarament descontent per les crítiques rebudes després d’un nou empat, aquesta vegada contra el Newcastle (3-3). Tot seguit, el preparador holandès es va girar per contestar a un periodista que comentava la situació amb els seus companys i li va etzibar “sí, sí, tu també, home gras, el d’allà”, mentre l’assenyalava amb el dit.

Aquesta és l’enèsima vegada que el tècnic nascut a Amsterdam té un enfrontament amb la premsa i ben coneguts són els seus episodis de mal temperament. Després d’una ratxa negativa de sis partits sense guanyar es respira un clima de tensió al voltant d’un Manchester United que també va caure eliminat de la Champions i disputarà la UEFA Europa League i des del club s’està plantejant seriosament la substitució del neerlandès al capdavant de la plantilla dels ‘red devils’.

Aquest és el moment de la disputa de Louis van Gaal a la roda de premsa.