Prestacions d’infart amb el Vauxhall Maloo VXR8 2016

Us imagineu una pick-up amb aspecte de berlina i prestacions d’un superesportiu? Difícil de creure però us prometo que és veritat; aquí teniu el Vauxhall Maloo VXR8 2016, capaç de carregar 540 quilograms i humiliar a molts esportius gràcies al seu poderós motor V8.

Aquest Vauxhall Maloo VXR8 2016 no és més que un Holden Maloo australià però adaptat al mercat britànic. Actualment ostenta el títol de la pick-up més ràpida del mercat del Regne Unit, amb una gran diferència respecte el segon classificat de la llista. I això és gràcies al seu espectacular motor de 6.2 litres V8 turbo amb un compressor volumètric que genera la xifra de 536 CV de potència i 671 Nm de parell màxim. Aquest números proporcionen una acceleració de 0 a 100 km/h en 4,6 segons, i una velocitat punta de 250 km/h (autolimitada). Tot ell es pot moure amb un canvi manual de sis velocitats o un automàtic del mateix nombre de relacions.

Per mantenir-se aferrat a terra, el Vauxhall Maloo VXR8 2016 també aporta solucions tècniques pròpies dels grans esportius com amortidors i suspensió més rígida, barres estabilitzadores, diferencial de lliscament limitat ja que tota la força l’envia a l’eix posterior, i Launch Control per a la versió de canvi manual. Com hem dit, la força la reben les rodes posteriors però, a més a més, ho fan sobre poc pes degut a la seva condició de pick-up. Així doncs, la diversió està assegurada.

L’aspecte exterior del Vauxhall Maloo VXR8 2016 és molt radical i l’interior no té res a envejar a qualsevol berlina, això sí, només hi caben dues persones, com en un esportiu biplaça. I el preu d’aquesta pick-up d’altes prestacions? No és econòmica, concretament val 54.500 lliures (75.000 euros aproximadament), però sí que el Vauxhall Maloo VXR8 2016 és únic i tothom el miraria detingudament.