Velocitat d’infart amb la Kawasaki Ninja H2R a la Isla de Man

0

James Hiller aconsegueix el rècord de velocitat a 329,6 Km/h amb la nova Ninja H2R

En aquest vídeo es pot apreciar l’espectacular Kawasaki Ninja H2R a la Isla de Man, una de les motos més exclusives de la marca i creada, tan sols, per circuit.

Kawasaki ha dissenyat aquest model per impressionar i per això han tirat de tot el coneixement de Kawasaki Heavy Industries, la corporació més gran de les quatre marques japoneses que fabriquen motos. Aquí, han mostrat el seu potencial.

Les imatges ens permeten veure al pilot James Hiller posant a prova la Ninja H2R a la recta de Sulby. Aquest és el traçat més llarg on Hiller va aconseguir el rècord de velocitat real a 329,6 Km/h. Amb això, es demostra el rendiment de la moto i la seva qualitat en velocitat. El pilot va fer una volta d’exhibició, abans del començament de les carreres, al circuit de 59Km a la mítica Isla de Man i sense preparació prèvia. D’aquesta manera, ens podem imaginar fins on pot arribar aquesta Kawasaki en mans del pilot i en un escenari tan il·lustrat.

La protagonista té un cost de 50.000 € per les seves grans prestacions. De fet, el nom de Ninja té aquest mateix significat per als japonesos. Es parla d’una mescla explosiva pel fet de tenir una de les motos més emblemàtiques al circuit més prestigiós del món en carretera oberta.

Per fabricar la H2 i H2R s’ha involucrat a empreses del grup de productores de tecnologia industrial. Això, ha donat lloc a la identificació de la Ninja amb el logotip de Kawasaki River Mark, un antic símbol d’aquest gran grup industrial que es va utilitzar per primera vegada el 1870.

S’ha de tenir en compte que la versió de la moto del carrer arriba a 210 CV, en canvi, la del circuit arriba als 326CV. S’ha aconseguit un abans i un després entre les esportives a causa de la seva exclusivitat amb el sistema de sobrealimentació en quatre cilindrades i 1000 centímetres cúbics.

És, sens dubte, la moto que marca tendència i que presumeix de ser el model més ràpid a les complicades carreteres de la Isla de Man. Es pot pensar que la Ninja va així de ràpid per la seva potència, però cal tenir en compte que era una volta d’exhibició i que pilots com Ian Hutchinson, habitual del TT, condueixen les seves superbikes a velocitats similars o superiors. Un model i una competició que estan a l’altura de MotoGP.