Ken Block posa a la venda el seu model més utilitzat

Des que Lewis Hamilton es va oferir a Ken Block per comprar-li l’espectacular Ford Mustang amb tracció a les quatre rodes i motor V8 de 845 CV, sembla que el pilot estatunidenc està disposat a desempallegar-se d’alguna de les seves joies més apreciades. En aquest cas, Hoonigan Racing Division, preparador oficial de Ken Block, ha posat a la venda el seu Ford Fiesta.

Creat sobre la base d’un Fiesta WRC de M-Sport, aquesta unitat ha estat protagonista de nombroses Gymkhanes i exhibicions de Ken Block per arreu del món, en les quals sempre ha deixat bocabadats a tots aquells que les han vist. Donada la seva exclusivitat, el preu no és econòmic, sinó que ronda els 326.000 euros, una xifra que es situaria a nivell dels grans superesportius del moment però que cap d’ells té el plus d’haver estat conduit i derrapat per Ken Block.

Originalment, El Ford Fiesta del pilot estatunidenc muntava el mateix motor que el Fiesta WRC, un 1.6 turbo de 350 CV i 34 mil·límetres de brida, però com el seu havia de ser quelcom únic, la cilindrada es va augmentar fins als dos litres, amb els quals aconsegueix una imparable xifra de potència de 600 CV i 900 Nm de parell màxim, així com 45 mil·límetres de brida.

La caixa de canvis i el sistema de tracció total també han rebut un tracte especial per tal de suportar durant el màxim de temps tots els jocs salvatges de derrapades infinites que Ken Block exhibeix a les seves Gymkhanes.

Aquest Ford Fiesta està a la venda als Estats Units i, segurament, trobi algun comprador ràpidament ja que és un exemplar únic que, possiblement, augmenti el seu valor amb el pas dels anys, fet que aprecien molts col·leccionistes de cotxes d’aquest estil.