Aquest Lamborghini Diablo SV es troba a la venda a Montreal

Sembla que últimament està de moda això de la venda de cotxes clàssics amb pocs quilòmetres, és més, són un bon joc per a la gran especulació que existeix ara mateix en el món de la compra-venda d’aquest tipus de vehicles. En aquest cas us portem un toro, un Lamborghini Diablo SV de 1999 amb només 1,8 quilòmetres en el seu marcador.

A la venda un Lamborghini Diablo SV amb 1,8 km | Diari Català

El cotxe es troba a la venda a la casa de Lamborghini a Montreal (Canadà) i, segons informen, només compta amb 1,8 quilòmetres en el seu marcador, per la qual cosa es troba en prefectes condicions, gairebé igual que quan va sortir de fàbrica. El model és el Diablo SV, una de les últimes versions del llegendari esportiu italiana.

El Lamborghini Diablo SV compta amb el restyling introduït aquell mateix 1999 on modificava els fars davanters (ja no s’amagaven, sinó que equipava els del Nissan 300 ZX) a més de més potència en el seu motor V12 de 5.7 litres, que va passar dels 517 CV als 536 CV, amb un parell màxim de 605 Nm.

A la venda un Lamborghini Diablo SV amb 1,8 km | Diari Català

I el seu preu? Doncs 436.000 euros, ni més ni menys. A més, tractant-se d’un concessionari oficial, suposem que el quilometratge que informen és el correcte, la qual cosa el converteix en una autèntica ganga ja que un Diablo SV amb uns quilòmetres normals d’ús ronda els 400.000 euros al mercat de segona mà. Així mateix, hi ha molt poques unitats, la qual cosa afegeix més emoció per a qualsevol col·leccionista.