El Lexus LFA Nürburgring Edition estava limitat a 500 unitats

De vegades el món dóna senyals d’haver-se tornat boig i aquest Lexus LFA Nürburgring Edition és el clar exemple d’això. Surt a la venda per 6,4 milions d’euros (sí, ho heu sentit bé), la qual cosa significa unes 10 vegades més car que pel que normalment es ven aquest model al mercat de segona mà o subhastes.

Tot i que el Lexus LFA Nürburgring Edition estava limitat a 500 unitats, aquesta no és raó per al desorbitat preu. Ni tan sols la signatura d’Akio Toyoda, màxim responsable de Toyota, en el capó del cotxe. Llavors, per què han posat el preu de 6,4 milions d’euros? Doncs la veritat és que no hi ha més raó que les que ja us hem comentat, a més de que en el seu marcador només apareixen 680 quilòmetres recorreguts, així que trobar un comprador per a aquesta unitat serà molt complicat, tret que arribi un boig i decideixi pagar aquesta milionada, però ho dubtem seriosament.

Un Lexus LFA Nürburgring Edition per 6,4 milions | Diari Català
Vista posterior

A manera de recordatori, el Lexus LFA Nürburgring Edition es diferenciava del LFA convencional per un nou pack aerodinàmic més agressiu amb nous faldons, un aleró bastant generós o diferents elements acabats en negre. A més, aportava unes suspensions específiques i noves llandes d’aliatge amb millors pneumàtics.

Mecànicament també rebia interessants canvis amb alguns reglatges que milloraven la transmissió i la potència. En aquest sentit, el seu motor en posició central-davanter era un 4.8 V10 atmosfèric de 570 CV de potència i 480 Nm de parell màxim. Però, sens dubte, la cosa que més es recorda d’ell, al marge de les seves rpm més enllà de les 9.000, és el seu deliciós so. El motor en combinació amb el sistema d’escapament proporcionava una experiència sonora única.