La millor oportunitat per tenir al garatge el Subaru Impreza WRC de Colin McRae

Segur que en algun moment de la teva vida has volgut ser pilot de ral·li, més encara a bord d’un Subaru Impreza WRC, doncs bé, aquesta és la teva oportunitat d’or. Si vols, i pots, tens l’opció de tenir un World Rally Car amb totes les seves lletres al teu garatge. Ningú ha dit que sigui econòmic, però l’opció hi és.

I no és un Subaru Impreza WRC qualsevol, per res, és, ni més ni menys, el del gran Colin McRae que va pilotar durant la temporada de 1997 en el Campionat del Món, així com en altres competicions o carreres posteriors. Sí, és el model de tres portes que tantes lloances i admiracions aixeca. Veure’l ara és missió impossible i, segurament, molts només heu tingut l’oportunitat de coincidir amb ell en els videojocs.

A la venda el Subaru Impreza WRC de Colin McRae | Diari Català
Foto: Mohr Klassik

Però tornem a la unitat en qüestió; aquesta es troba a la venda en el concessionari Mohr Klassik situat en Boblingen, Alemanya. El preu? Doncs es desconeix per complet, l’empresa no el mostra públicament així que si voleu indagar més sobre aquesta qüestió us haureu de posar en contacte amb ells.

Per fer-vos un breu resum, aquest Subaru Impreza WRC és la unitat amb el xassís número 3, la qual cosa ens fa pensar que va estar present a la primera cita del mundial que històricament se celebra a Monte Carlo. A més, compta amb el llegendari motor bòxer de 300 CV i 470 Nm de parell màxim que es va veure modificat aquell mateix any ja que just aquella temporada va ser quan va començar la nomenclatura WRC, deixant de costat el Grup A. Això va suposar uns canvis dràstics en els cotxes i una nova etapa en el Campionat del Món.

A la venda el Subaru Impreza WRC de Colin McRae | Diari Català
Foto: Mohr Klassik

Si el voleu, afanyeu-vos, perquè segur que trobarà comprador ràpidament. No tots els dies pots tenir el Subaru Impreza WRC de tres portes pilotat per Colin McRae.