Les vendes de cotxes creixen un 21% al maig

0

Espanya supera per tercer més consecutiu les 100.000 unitats venudes gràcies, especialment al ‘rent a car’

Les matriculacions de turismes i tot terrenys al mercat espanyol es van situar en 113.671 unitats durant el mes de maig passat, fet que suposa una pujada del 20,9% en comparació amb el mateix mes de l’any anterior, segons dades publicades per les associacions de fabricants (Anfac), venedors (Ganvam) i concessionaris (Faconauto).

Segons aquestes organitzacions, el maig es va convertir en el tercer mes consecutiu en què les entregues d’automòbils a Espanya van superar la barrera de les 100.000 unitats. A aquest creixement van contribuir els tres canals (particular, llogador i empreses), tot i que especialment el ‘rent a car’, que ha augmentat les seves compres amb vista a la campanya d’estiu.

Durant els cinc primers mesos de l’any actual, les vendes d’automòbils en el mercat nacional han arribat a un volum de 499.444 unitats, fet que es tradueix en una progressió del 12,5% respecte a les xifres comptabilitzades en els mateixos mesos del 2015.

 

Compartir
Article anteriorL’únic debat a quatre serà el 13 de juny
Article següentMor una nena de 9 anys per un accident domèstic a Reus
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]