Max Verstappen valora positivament el seu salt a Red Bull

El pilot holandès Max Verstappen ha afirmat que el seu ascens de Toro Rosso a Red Bull per al Gran Premi d’Espanya és una “oportunitat increïble” a la seva carrera automobilística, tenint present que només té 18 anys. A més, ha dit que està desitjant córrer al costat de Daniel Ricciardo, del que ha assenyalat que és un pilot amb molta “experiència”.

“El següent pas a la meva carrera, que és relativament curta, és una oportunitat increïble. Vull agrair a Red Bull Racing i a Helmut Marko per la confiança que tenen en mi. Vaig tenir l’oportunitat d’aprendre molt del millor equip, que és el Red Bull Racing”, expressava Verstappen en declaracions recollides a la seva web.

A més, el pilot més jove del Mundial de Fórmula 1 ha manifestat que està desitjant treballar al costat de l’australià Daniel Ricciardo, qui segons ell té ja una “gran experiència”, i ha agraït a tot l’equip de Toro Rosso el “treball dur” que han realitzat per ell. “Tothom a la fàbrica de Faenza, i Franz Tost en particular, han fet una contribució increïble perquè arribi tan lluny a la meva carrera. Hem tingut moments molt bons”, ha apuntat.

Finalment, Verstappen ha declarat que juntament amb Red Bull farà tot per preparar-se “tan bé com sigui possible” per al Gran Premi d’Espanya que es disputa al circuit de casa nostra el proper 15 de maig. “No puc esperar al fet que aquest moment tan especial succeeixi”.