Victor Sanchez | Diari Catala
Víctor Álvarez confia en la salvació | FOTO: RCD Espanyol

Víctor Álvarez, lateral esquerre del RCD Espanyol, confia en la salvació i recorda que l’equip encara està fora de les posicions de descens

El jugador del RCD Espanyol Víctor Álvarez ha celebrat aquest dimarts que tot i sumar tres derrotes seguides i acumular ja vuit jornades sense conèixer la victòria a la Lliga BBVA encara estiguin fora del descens i depenguin d’ells mateixos per evitar-ho, revertir la situació i tornar a escalar posicions a la classificació.

 “Tot i la mala ratxa, depenem de nosaltres mateixos. Tenim per davant partits en els quals cal treure punts i que ens han de servir per canviar la dinàmica que portem. El millor és que estem fora de la zona de descens i que depenem de nosaltres”, ha manifestat a la roda de premsa d’aquest dimarts.

Davant del Deportivo de La Coruña, equip de la zona mitjana-alta a la classificació, creu que serà important sumar. “Aquest dissabte juguem una de les finals que ens queden amb la idea de canviar la dinàmica i començar a sumar punts”, ha assenyalat el jugador blanc-i-blau, que va lamentar la derrota de la passada jornada contra el Valencia CF a Mestalla.

“L’altre dia vam jugar bé i vam tenir prou ocasions, però no les vam materialitzar i davant un equip d’aquesta categoria, ho acabes pagant. Vam ser un equip compacte. Va quedar la sensació que estem millor al camp i que les coses que es treballen durant la setmana es van poder plasmar. Vam fer un bon partit però no ho vam saber rematar”, ha explicat.

Per a Víctor, l’estat anímic del vestuari és el que ha de ser ara mateix per afrontar aquests partits. “Els responsables d’aquesta situació som nosaltres, els que estem al camp. Ningú pot sortir content del que ha succeït en els últims partits, però cal enviar-li a la gent el missatge que segueixi animant. Els necessitem i junts podem treure endavant això”, ha manifestat.