El Comitè de Competició desestima el recurs presentat per l’RCD Espanyol contra la segona targeta groga de Víctor Sánchez davant el Rayo Vallecano

Víctor Sánchez no jugarà el proper dilluns davant el Granada CF, ja que el Comitè de Competició ha desestimat les al·legacions formulades per l’RCD Espanyol: “Aquest Comitè entén que no es dedueix amb evidència l’existència d’un error material manifest, únic supòsit en què procediria deixar sense efecte les conseqüències disciplinàries de l’amonestació imposada, en aplicació dels articles 27 i 130 del Codi Disciplinari vigent. En efecte, l’examen de les imatges s’observa amb claredat que el reflectit en l’acta arbitral és coherent i compatible amb el visionat i que es produeix en efecte una acció en la qual es disputa la pilota amb els peus en forma de planxa. En conseqüència, es desestimen les al·legacions formulades, es confirma l’amonestació imposada i, amb això, les conseqüències disciplinàries que es deriven de la mateixa”.

Víctor Sánchez, doncs, haurà de complir un partit de sanció aquest dilluns després de ser expulsat davant el Rayo Vallecano. A més de Víctor Sánchez també es confirma la baixa del migcampista senegalès Pape Diop, que va veure la cinquena groga del cicle en l’últim partit de la Liga BBVA.