L’exporter del FC Barcelona s’acomiada de Bèlgica amb un nou títol sota el braç i sentint-se altra vegada futbolista

El porter català Víctor Valdés ha finalitzat el seu contracte de cessió amb el Standard Liège, club del qual ha format part des del passat mes de gener procedent del Manchester United i on ha aconseguit la Copa de Bèlgica.

“Atès que la prioritat és oferir minuts de joc als joves en aquest final de temporada, a més que no podia ser convocat per raons mèdiques, Víctor Valdés ha decidit posar fi a la seva cessió al club”, publica l’entitat  belga al seu portal web. Valdés i l’Standard Liège donen per tancada una etapa en la qual l’exporter del FC Barcelona s’ha tornat a sentir futbolista i ha aixecat un nou títol.

“Gràcies, Víctor, per tot el que ha donat al Standard. Especialment durant la ratxa guanyadora en la Copa. Et desitgem el millor en la resta de la teva carrera”, conclou el comunicat.

El porter, actualment lesionat, serà agent lliure a partir del proper 30 de juny, ja que la seva vinculació amb el United arriba a la seva fi. Per tant, aquesta aventura de tres mesos ha servit de rodatge i de posada en escena de cara a possibles clubs interessats en la seva contractació.

As we decided to give more playtime to the youth players at the end of the season and because they couldn’t be selected for medical reasons, the Spanish goalkeeper and the Greek midfielder have decided in agreement with the club to finish their loan at the end of this week.

Standard de Liège wants to thank Ioannis and Victor for everything they did for our club, especially during the succesful campaign on the way to the Belgian Cup. We also wish them the best in the rest of their professional career.