Victòria de Ramon Quer a l’Endurada de Can Taulé

0
Federació Catalana de Motociclisme
Federació Catalana de Motociclisme
Federació Catalana de Motociclisme
Foto:Federació Catalana de Motociclisme

Un total de 183 participants es van aplegar a Valls de Torroella.

El passat diumenge el Campionat de Catalunya d’Endurades va tornar de vacances. I ho va fer a Valls de Torroella amb l’Endurada de Can Taulé, la qual ha sigut la tercera prova del campionat.

El pilot Ramon Quer derrapant a Can Taulé.
El pilot Ramon Quer derrapant a Can Taulé. Foto: Enduromagazine

La jornada la va marcar el pilot de Beta, Ramón Quer que es va imposar en totes les especials menys en una, que va ser superat per Enric Francisco. Gràcies a aquest resultat, Ramón Quer va ser el més ràpid en l’scratch, fet que el fa seguir com a líder del Campionat d’Endurades. El van acompanyar al podi Enric Francisco i Rafa García.

Per la seva banda, Jordi Quer va quedar en quarta posició i el pilot de motocròs Lluís Riera, cinquè.

Ja en les categories, en Sènior A victòria de Ramón Quer per davant de Rafa García i Jordi QuerAlbert Muñoz Motissimo va ser primer en Sènior B, seguit d’Eduard Aguilar i Oriol Viñas. En Sènior C, Joan Tomas va aconseguir la victòria, i els pilots Josep Serrat i Santi Roig el van acompanyar al podi.

En veterans, victòria per Miquel Ángel Boet, seguit de Josep Marcal i Francesc Rubio entrant en la tercera plaça. En E-125, la primera posició va ser per Enric Francisco al qui va seguir Bernat Cortes i Gerard Gómez. Destacar també Mireia Badia, la única fèmina en aquesta categoria que va acabar en la 16º posició.

Ja en la categoria Júnior Oberta, el triomf va ser per Bar Nov, seguit per Sergi Sangrà i Guillem Franquesa. La classe Promo va ser guanyada per David Riera qui va quedar per davant d’Adrià Sánchez i Alex Angrill.

A l’Endurada de Can Taulé també hi van tenir lloc els més petits amb la categoria infantil de 85cc. El més ràpid d’ells va ser Francesc Aguilar, seguit d’Albert Fontova en la segona posició i Gerard Mercader tercer.

Les motocicletes més antigues també hi van tenir cabuda on Genis Cuadros va guanyar en Classe 80 i Albert Fornells ho feia en Clàssiques A.

Aida Castro
Aida Castro Foto: Enduromagazine

Finalment amb les fèmines, gran victòria d’Aida Castro, seguida de Alexia Boet i tercera Julia Calvo.

La pròxima i última prova d’aquesta temporada es celebrarà el 25 d’octubre en la localitat gironina de Monells.

Podeu consultar totes les classificacions aquí.