Vídeo de l’explosió al metro d’Istanbul

0

L’alcalde atribueix l’explosió en el metro d’Istanbul a una bomba

L’explosió registrada aquest dimarts en una estació del metro d’Istanbul, que ha deixat un mínim de cinc ferits, s’ha produït a causa d’una bomba, segons ha dit l’alcalde de Bayrampasa, Atila Aydiner, tot i que fins ara s’apuntava a un problema en un transformador elèctric.

L’explosió s’ha produït al voltant de les 18.00 (hora local) a l’estació de metro de Bayrampasa, una zona industrial i residencial del centre de la ciutat europea. L’agència de notícies Anadolu ha detallat que ha tingut lloc en un pas elevat.

La televisió turca Habertürk ha informat que almenys una persona ha mort, però els altres mitjans de comunicació només han parlat de ferits. Aydiner, per la seva part, ha confirmat un total de cinc ferits.

El cap de districte ha sostingut que es tracta d’un atemptat, si bé el governador, Vasip Sahin, s’ha mostrat més caut. “Valorem totes les possibilitats“, ha dit. Habertürk ha atribuït l’explosió a un problema en un transformador elèctric.

Com a mesura preventiva, els usuaris del suburbà han hagut de ser evacuats i el servei de metro ha quedat suspès a la ciutat d’Istanbul fins que s’aclareixin els fets, d’acord amb l’agència de notícies Reuters.