Vídeo del Estat Islàmic: Això només és el començament

1

Així de contundents es mostren després de reivindicar els atacs a París

A través de la viralitat de les xarxes socials, Estat Islàmic ha difós un vídeo on explica que ha pres la capital de les abominacions i les perversions com a objectiu, que és la porta a Europa.

Vuit germans que portaven cinturons amb explosius i fusells d’assalt, s’han dirigit als llocs elegits estratègicament de la capital francesa”, comenten en referència als vuit terroristes morts i segueixen amb, “esperem que Alá els accepti als nostres màrtirs i que ens accepti a nosaltres també”, agrega el comunicat. “París ha tremolat sota els seus peus i els seus carrers s’han tornat estrets. El balanç dels atacs és de gairebé 200 infidels morts“, continua el comunicat de l’Estat Islàmic.

Han llençat un missatge als països que acompanyin a França a la coalició contra ells, “França i els que segueixin el seu camí, estaran al capdamunt dels objectius d’Estat Islàmic i l’olor de mort no sortís mai dels seus nassos mentre estiguin en contra de la croada” contra els jihadistes a Síria i Irak.

Insults al profeta i el perquè

Al vídeo justifiquen la seva amenaça perquè, segons els jihadistes, els francesos es van atrevir a insultar al profeta i es van riure de la lluita contra l’islam a França, comenten que els francesos van atacar als musulmans amb els seus avions i que aquest no li van servir de res als carrers de París. Entre els seus objectius, estava l’estadi de França, que a aquells moments es disputava un partit entre França i Alemanya, al qual assitia el president francès, François Hollande. També van destacar la sala de festes Bataclan, on segons ells es varen concentrar centenars d’infidels que assistien a un concert d’amor i vici, a més a més, altres objectius van ser atacats de manera simultània a diferents districtes de París.

Per acabar, un milicià d’Estat Islàmic proclama: “Si seguiu bombardejant, mai viureu en pau. Tindreu por fins i tot d’anar al mercat. Tenim armes i cotxes disponibles per atacar qualsevol objectiu“.