Vídeo del Wheelie més ràpid del món a 337km/h

0
Gary Rothwell
Gary Rothwell

Un nou rècord amb la Hayabusa Turbo de 540cv

El britànic Gary Rothwell, campió mundial de la disciplina, va destrossar l’anterior temps que estava en 320’9 km/h, ara la col·locat en en 337 km/h, ha estat capaç de mantenir la roda davantera de la seva Hayabusa Turbo de 540 cv a aquesta velocitat.

Fa dies es va celebrar a l’Aeroport de Elvington (UK) el Mundial de wheelie, al qual Gary es va presentar amb la seva Hayabusa Turbo. En els vídeos que us deixo a continuació podeu veure dues perspectives ben diferents del que suposa posar anar amb la roda a l’aire en una moto d’aquesta potència i a aquesta velocitat.

Aquest no és el primer rècord mundial que bat Gary, ja que al 1999 va establir el de la persona que més ràpid ha estat arrossegat amb una moto, aconseguint una velocitat de 251.54 km/h sobre unes botes amb sola de titani. Aquest rècord encara segueix vigent.

Al mes d’agost, el britànic havia aconseguit el títol de Campió del Món de velocitat en wheelie sobre l’espectacular Hayabusa Turbo, on va marcar la sorprenent velocitat de 318,455 km/h, que tot i que li donessin el títol mundial, no va aconseguir superar la marca de 320,9 km/h feta per l’holandès Egbert Van Popta al 2014. Ara Rothwell és el campió definitiu, ho tornarà intentar?