El vídeo de campanya de Podemos pel 20D mostra a Pablo Iglesias fent una entrevista de feina pel càrrec de president del govern

 

Els ciutadans estem acostumats a campanyes originals dels partits polítics en moments d’eleccions. Durant aquesta campanya pel 20D hi ha dos anuncis que destaquen sobre la resta: un és el que ERC va presentar fa dies fent una versió animada de la saga Star Wars i, l’altre, presentat per Podemos fa unes hores, és el del candidat Pablo Iglesias, que simula presentar-se a una entrevista de treball per ser el president del govern.

Al vídeo es va succeint el discurs de Pablo Iglesias amb les preguntes de diferents ciutadans, que actuen a mode d’entrevistadors. Aquestes preguntes permeten a Iglesias mostrar les propostes del seu partit en temes com les pensions o els serveis públics. L’anècdota del vídeo la posa Juan Arquero, un noi de 16 anys que, al saber que Iglesias vol ser president del govern, sembla deixar escapar quasi de forma involuntària un “¡qué marrón!”.

El vídeo acaba amb els “sí se puede” amb els que Podemos sempre ha volgut lligar-se amb els moviments socials que han fet que el partit estigui en disposició de disputar la presidència del govern o, si més no, poder ser clau del futur govern espanyol.

Compartir
Article anteriorHyperloop, el transport dels 1.220 km/h cada vegada més a prop
Article següentCremen un altre autobus a Terrassa
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]