VÍDEO | “Caicedo i jo som compatibles”

0

Gerard Moreno sap que, probablement, està passant pel seu millor moment a l’Espanyol. Habitual en les últimes setmanes, el davanter argumenta que “quan jugues diversos partits seguits, augmenta la teva confiança, et sents més alliberat i estàs amb menys pressió”. El davanter català també considera que és compatible amb Caicedo i que “podem jugar junts, tal com es va veure l’altre dia. Vam ser capaços de crear oportunitats i d’ajudar l’equip. Mantenim una competència sana i això és el que fa créixer l’equip”.

Qüestionat sobre la seva similitud en el joc amb Tamudo, el seu ídol d’infància, apunta que “no m’agraden les comparacions, sobretot perquè ell és un mite i per tot el que ha fet. Intento mantenir-me al marge i jugar al meu nivell. L’altre dia em va faltar el gol, però crec que estic fent bons partits. Estic segur que a poc a poc trobaré el meu millor nivell”.

Sobre l’aturada de Lliga d’aquest cap de setmana, explica que “estem en un bon moment i ens anirà bé per oblidar-nos una mica de la pressió que teníem. Aquesta temporada estem lluitant per un objectiu que no era el que podria estar marcat al principi de temporada, però ens anirà bé descansar uns dies i tornar la setmana que ve amb ganes de fer-ho bé a Màlaga”.