VÍDEO | Impressionant enfrontament entre els hooligans i la policia francesa

0

Prop de 200 afeccionats de la selecció anglesa de futbol protagonitzen una baralla amb les forces de seguretat de la ciutat de Marsella

Al voltant de 200 seguidors radicals de la selecció anglesa de futbol causen desperfectes en els carrers de Marsella, ciutat en la qual s’estrenaran en l’Eurocopa davant Romania, després de protagonitzar una violenta baralla amb la policia de la ciutat.

Segons alguns dels testimonis, els altercats van començar quan un grapat de seguidors anglesos van dirigir-se cap al port de Marsella cantant “ISIS ¿where are you?” (“Estat Islàmic, on sou?”).

El diari regional ‘La Provence’ assegura que la policia marsellesa va veure’s obligada a fer servir gas lacrimogen per dispersar la zona, la qual va recuperar la normalitat després dels incidents.

El 13 de novembre del 2015 el grup terrorista va atemptar a París causant la mort de 130 persones, i avui dia el terrorisme és la gran amenaça del torneig futbolístic que acull França. Per aquesta raó, el país ha desplegat un dispositiu de seguretat en el qual participaran més de 85.000 membres dels cossos i forces de seguretat de l’estat.