VÍDEO- Josep Rull admet que a CDC hi cap gent que votaria ‘No’ a un referèndum

0

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha admès en una entrevista al diari Ara que Convergència és un “partit sobiranista” on hi cap la gent que votaria ‘no’

 

A l’entrevista que el periodista Antoni Bassas li va fer, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, parla de la refundació de Convergència i quin tipus de votant és el que més s’encabirira dins el nou partit.

A la pregunta de si a Convergència hi cap la gent que votaria no a un referèndum, el conseller no ha dubtat en afirmar que sí, que hi ha gent al partit que escolliria aquesta opció en una consulta. Però, segons Rull, l’objectiu de Convergència és convèncer a la gent que l’única opció viable és la independència. “La millor manera, avui, de servir la gent és des d’un Estat propi”.

“Nosaltres el que volem és sumar extraordinàriament i sumar des de la base de la democràcia perquè és imbatible la idea del referèndum”, ha explicat Josep Rull. Segons el conseller, “hi ha dos cercles concèntrics” que no són incompatibles entre sí i que coincideixen en que estan a favor del dret a decidir.