VÍDEO | Josep Rull defensa la independència davant la ONU

0
Josep Rull CDC
El conseller Josep Rull | Foto: Europa Press

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha declarat davant Nacions Unides que forma part d’un govern que vol la independència

 


“Sóc membre d’un govern escollit democràticament que treballa per esdevenir un Estat independent”. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, s’ha presentat així davant els assistents de la conferència preparatòria d’Hàbitat III sobre habitatge i desenvolupament urbà sostenible.

Fins al 18 de maig estaran reunits representants de la ONU i de diversos territoris a Nova York en una cimera organitzada per Grup de Treball Global de Líders Locals i Regionals (GTF en les seves sigles en anglès). Durant aquests dies està previst que s’aprovi la Nova Agenda Urbana, que es discutirà a l’octubre a la capital equatoriana, Quito.

Josep Rull també ha apuntat que es dirigia a la resta d’assistents amb la “responsabilitat i il·lusió” de formar part del Govern català i representar-lo davant les Nacions Unides. Un govern, ha dit, que vol la independència.