El futbolista argentí del Futbol Club Barcelona concedeix una entrevista en exclusiva a ESPN, en la qual fa balanç de la temporada

Leo Messi, futbolista del FC Barcelona, assegura en una entrevista en exclusiva per ESPN que el seu objectiu és guanyar els dos títols que hi ha en joc: “Una lliga és molt difícil de guanyar, per això cal guanyar-la i valorar-la. Ens queden dues finals. Serà un any boníssim si el tanquem guanyant els dos títols. Ens agrada la Champions, però no es pot guanyar tots els anys. Guanyar dos de tres seria espectacular”, afegeix.

Lloa el futbol espanyol

Messi subratlla el nivell de la lliga espanyola: “No és fàcil guanyar la lliga, i menys l’espanyola, jugant contra equips com el Real Madrid i l’Atlético. Són equips duríssims. El Sevilla, que està en la final de l’Europa League, el Vila-real… són conjunts molt importants. És una lliga molt difícil”.

El davanter, malgrat que el Barça té la lliga a tocar, reconeix la crisi de joc i resultats que va acompanyar el vestidor durant les últimes setmanes: “Teníem diversos punts d’avantatge, però les coses van torçar-se. Va ser al moment menys esperat, després de l’aturada de seleccions. Va venir el Madrid, l’eliminatòria contra l’Atlético de Madrid, els partits de lliga en els quals vam deixar escapar molts punts… Per sort seguim depenent de nosaltres”.

D’altra banda, l’argentí reconeix que l’eliminació de la Champions League va ser un cop dur: “En el primer partit vam ser molt superiors i vam poder haver deixat l’eliminatòria definida. Després, jugar allà és molt difícil contra un equip com l’Atlético, que el que fa ho fa molt bé. És complicat”. A més, es rendeix a les virtuts de l’equip de Simeone: “És un equip molt incòmode. Té molt mèrit el ‘Cholo’ per fer que els seus jugadors facin en el que fan i fer-ho amb la perfecció que ho fan. Tenen molt bons jugadors. No solament defensen, tenen jugadors per jugar quan li deixen”.

Finalment, bromeja amb el fet que els afeccionats del Barça prefereixin que l’Atlético guanyi a la final de Milà contra el Real Madrid: “La gent de Barcelona sempre vol que el Madrid es quedi sense guanyar res, com ells amb nosaltres. És una final en la qual els toca ser als dos una altra vegada, i nosaltres hem de pensar en el que sí podem aconseguir”.