Leo i el seu pare arriben vora les del 10.00 hores al Palau de Justícia de Barcelona per declarar davant el tribunal

Leo Messi arribava entre fortes mesures de seguretat a l’Audiència de Barcelona, a les 10.15 hores d’aquest dijous, per declarar en el judici al costat del seu pare, Jorge Horacio Messi, haver defraudat presumptament 4’1 milions d’euros a la Hisenda Pública espanyola.

El futbolista arribava en una furgoneta grisa fosca amb vidres tintats, i accedia a l’interior de l’edifici creuant l’arc de seguretat franquejat per agents dels Mossos d’Esquadra iamb una comitiva d’una desena d’acompanyants, entre els quals es trobava el seu germà Rodrigo Messi.

Un cop a dins del Palau el rebia el portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, el qual seia en la segona fila de la sala de vistes reservada pel públic.

 

Expectació a fora i a dins

Messi aixecava una forta expectació també entre els funcionaris de Justícia, i una dotzena de treballadors de la seu judicial es fotografiaven amb el jugador dins de l’edifici, just abans de la seva entrada a la sala de vistes.

A diferència de quan Messi va declarar el setembre del 2013 davant del jutjat d’instrucció de Gavà (Barcelona), on desenes d’aficionats el van victorejar, aquesta vegada la resposta dels curiosos concentrats davant del Palau de Justícia era més tèbia.