VIDEO – Què passa quan atribueixes una frase famosa a qui no l’ha dit?

0

El periodista Jesús Maraña deixa en evidència a Eduardo Inda quan aquest atribueix a Churchill una frase de Voltaire

Jesús Maraña, periodista i director del digital Infolibre, va participar com a tertulià el passat dissabte a La Sexta Noche. Durant una de les seves intervencions, va atacar directament el polèmic Eduardo Inda, director d’OK Diario. Li va criticar que “interrogués” al representant de Podemos al debat però, el moment que més va donar que parlar les hores posteriors a les xarxes va ser quan Inda va utilitzar la frase del filòsof Voltaire Jo puc detestar el que tu dius o el que diuen qualsevol dels meus oponents, però defensaré el dret a que ho diguis”. Ho va fer per defensar la seva idea del perill per a la democràcia que, segons ell, pot suposar Podemos.

El problema de tot plegat és que Inda es va equivocar, atribuint la frase a l’ex primer ministre britànic, Winston Churchill. Maraña i la resta de tertulians es van encarregar de corregir Inda.

Compartir
Article anteriorEl ple de Badalona reprova l’ús de les xarxes de Garcia Albiol
Article següent(21.00h) El FC Barcelona Lassa vol consolidar la milloria
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]