El base català deixa mut i a la gàbia a Durant i Westbrook amb una cistella sobre la botzina espectacular

Victòria inesperada i valuosa dels Timberwolves a la dificilíssima pista dels Thunder de Kevin Durant i Russell Westbrook (el tercer millor equip de l’Oest). Amb el partit empatat a 96 i amb 10 segons per jugar-se, Wiggins decideix buscar la penetració, però es troba amb una bona defensa d’Oklahoma i la treu cap a la línea de tres, on esperava Ricky Rubio per sentenciar el matx amb només dues dècimes en joc. El català va acabar amb 13 punts i 12 assistències.

Pitjor li van anar les coses als Bulls de Pau Gasol, que van tornar a perdre, aquest cop contra Miami, i tornen a estar fora dels llocs de Playoffs. Sense Butler ni Rose, el pívot de Sant Boi va estar a punt de fer un triple-doble (17+12+9), però no va poder evitar una nova desfeta dels de Chicago.

A més, podríem destacar la victòria dels Warriors 128-112 contra els Blazers amb 71 punts i 15 triples de la parella Curry-Thompson. Els Rockets van aturar la ratxa de Boston a casa amb un gran Harden (32 punts) i Lance Stephenson va resurgir amb Memphis (33 punts).