El videojoc d’Attack on Titan arriba el 26 d’agost

    0

    L’adaptació a les consoles de la popular sèrie animada japonesa estarà disponible a mitjans d’estiu i compta amb un nou tràiler

    La nova onada de sèries japoneses compta amb uns quants noms que destaquen sobre la resta. Sens dubte, un d’ells és el d’Attack on Titan, l’innovador manga adaptat també com a sèrie animada japonesa (anime, dins la nomenclatura popular) que ha fet el salt al cinema i ara també al videojoc.

    El títol distribuït per Koei Tecmo arribarà a Euroma a mitjans d’estiu, el 26 d’agost. El segell ha manifestat la seva intenció de fer arribar el videojoc d’Attack on Titan a un gran nombre de plataformes. Des d’un bon inici, el dia de la seva estrena estarà disponible per PlayStation 4 i Xbox One amb format físic, i per PlayStation 3, PS Vita i PC (mitjançant Steam) a través de la descàrrega digital.

    El videojoc d’Attack on Titan fa uns mesos que ronda per Japó, on s’ha estrenat en primícia, i les diferents valoracions de la premsa especialitzada que han arribat a occident valoren l’adaptació positivament. A l’agost sortirem de dubtes de primera mà.