Tot i anunciar-se com un dels títols exclusius de PlayStation 4 previstos per aquest 2016, el títol s’encamina en solitari cap al final del seu desenvolupament

El desenvolupament de videojocs nacional és notícia. RiME, un dels títols més prometedors de la industria espanyola que estava previst d’estrenar-se exclusivament a PlayStation 4, ha decidit abandonar a Sony com a editora i seguir en solitari. La nota de premsa descriu:

Tequila Works fa avui públic que ha recuperat els drets sobre la propietat intel·lectual del seu videojoc d’aventures de món obert, RiME. L’estudi continua treballant en el seu desenvolupament, amb l’objectiu d’assolir les seves aspiracions

Es tracta d’un títol que, com va anunciar Diari Català a principis d’any, es troba dins els exclusius de 2016 amb els quals Sony va treure pit a la competència. Però, tal com ha confirmat la desenvolupadora madrilenya Tequila Works (també al seu perfil de Twitter), a partir d’avui s’encarregarà conjuntament de la seva distribució entrant, doncs, amb suposades negociacions amb d’altres plataformes.

Sony encara prepara la seva resposta oficial a “una notícia coneguda de sobte”, afirma. El videojoc es va presentar al públic l’any 2013 i, després d’un possible acord amb Microsoft que no es va tancar, va passar a ser propietat de Sony pel que fa a la distribució.

Des de llavors no s’ha deixat veure massa, un fet que ha despertat el dubte a la xarxa sobre si el projecte és només fum. A Tequila Works asseguren que no.