La mort de l’icònic artista encara és un misteri

Ahir, 21 d’abril, va morir el polifacètic artista Prince a l’edat de 57 anys a la seva casa de Chanhassen (Mineápolis). Les causes de la seva mort encara són un misteri, però els pocs vídeos que es troben a la plataforma Youtube, avui, són més virals que mai.

Èxits com Purple Rain‘, ‘Kiss‘, o, ‘Let’s go crazy encara continuen sonant i sent visualitzades a la plataforma digital visual, tot aconseguint en aquests moments, superar la xifra d’un milió de reproduccions.

Un provocador ‘Cream’ a la televisió americana

L’actuació a la televisió americana d’un dels seus singles més provocadors de Prince, anomenatCream‘, va ser molt comentada. És una cançó que la va escriure per l’àlbum Diamonds and Pearls mentre estava davant d’un mirall i al canal. Una gran performance amb multitud de ballarins, molta coreografia sexual i provocacions amb el dit.

 

Germans musicals: Prince & Kravitz més rocks que mai

Quan es va assabentar de la mort, Lenny Kravitz va deixar un emotiu missatge en el seu perfil de Twitter: “El meu germà musical … El meu amic … El que em va mostrar les possibilitats dins de mi mateix”. I és que, aquests dos cantants tenien molta química, i axò, es pot veure clarament a la seva emotiva i a la vegada dura i sorprenent actuació de ‘American Woman‘.

 

Prince amb Beyoncé als MTV

El 46è esdeveniment dels premis Grammy l’any 2004 va tenir com a convidats a la coneguda artista Beyoncé amb l’altre anomenat ‘rei del pop’ Prince. Junts van interpretar el seu mític Purple Rain en el Staples Centre de Los Angeles.

 

L’impressionant col·laboració amb Cee Lo i el seu ‘Crazy’ a Nova York

L’artista Cee Lo va interpretar juntament amb Prince, en el mateix centre de la ciutat de Nova York, l’inconfusible èxitCrazy. El públic es torna boig amb la guitarra i el virtuosisme del cantant i compositor del tema Kiss‘.

 

Prince i el seu Òscar més salvatge

L’Acadèmia de Hollywood va posar en visió pública la reproducció del moment que Prince va rebre un Oscar per la candidatura de ‘Mejor canción original’ amb ‘Purple Rain‘ dins l’any 1985. El cantant va somriure com poques vegades ho feia i va expressar: “Això és molt increïble. Mai podria imaginar això en els meus somnis més salvatges”.