El Villarreal és el rival més fort que el FC Barcelona es trobarà en els partits lluny del Camp Nou que queden d’aquí fins a final de temporada

A falta de nou partits per acabar el campionat de la Liga BBVA, el FC Barcelona afronta el que probablement és el rival més complicat fora de casa. El Villarreal és un conjunt molt fort quan juga al Madrigal i només ha perdut dos partits, amb dos empats i 11 victòries. Curiosament, és el segon equip de la competició que menys ha encaixat al seu camp, amb només vuit (per sis de l’Atlético de Madrid i 10 del Barça).

L’equip castellonenc és el quart classificat de la Liga BBVA i aquesta setmana s’ha aconseguit classificar per als quarts de final de la UEFA Europa League. Manté cinc punts d’avantatge amb el Celta de Vigo, el cinqué classificat i, després de sumar només un punt dels nou possibles, necessita puntuar per classificar-se per a la UEFA Champions League de cara a la temporada que ve.

Com a jugador més perillós podem destacar Bakambu, que amb 10 dianes a la Liga BBVA, sent el màxim jugador de l’equip tot i ser un pèl irregular. La seva velocitat i la seva potència física funcionen bé a l’esquena dels defenses, aspecte en el qual els centrals del Barça s’hauran de fixar per no patir contratemps. Bruno Soriano és el cervell de l’equip per a la circulació de pilota, sent també un jugador molt disciplinat tàcticament. La creativitat de l’exblaugrana Denis Suárez des de la banda també és un dels perills principals del ‘Submarí Groc’.