Viper 4 a 3600 Mhz les seves noves memòries RAM de Patriot

  0
  Viper 4 a 3600 Mhz les seves noves memòries RAM de Patriot

  Viper 4 a 3600 Mhz les seves noves memòries RAM de Patriot
  Patriot, un dels fabricants de memòria RAM més coneguts ha anunciat l’ampliació de la seva gamma de memòries DDR4 Viper Sèries amb els nous models Patriot Viper 4

  Aquests es presenten en kits dual-channel (dos mòduls) DDR4 que funcionen a una velocitat de 3600 Mhz, estant dissenyats expressament per funcionar en conjunt amb processadors Intel Skylake i la plataforma Intel 100 Sèries.

  Patriot sempre ha destacat pels disipadores que incorpora en les seves memòries RAM, tant per disseny com per eficàcia. En aquestes Viper 4 han integrat un disseny de disipador de mitjana altura i color vermell per ambdues cares que asseguren un rendiment tèrmic eficaç, tenint en compte que les memòries RAM DDR4 s’escalfen menys que les DDR3 en funcionar a un voltatge inferior.

  Patriot presenta els mòduls Viper 4 en format dual channel, és a dir, en kits de dos en dos i en capacitats totals de 8 GB (2×4 GB), 16 GB (2×8 GB) i 32 GB (2×16 GB). Aquests funcionen a una velocitat de fàbrica de 3600 Mhz i latències 17-18-18-36 a 1.35 V, assegurant el millor rendiment i estabilitat a pesar que la memòria RAM DDR4 té una velocitat baei de 2133 Mhz. No obstant això, estan preparats perquè la usuària aplicació Overclock manual si vulgues, ja que d’una banda els dissipadors donen un ampli marge de temperatura, i per un altre Patriot ha utilitzat, com sempre, els millors materials per fabricar aquests mòduls Viper 4.

  El director general d’enginyeria de Patriot, Les Henry, ha declarat en el llançament d’aquestes memòries que “Nostra línia de memòries Viper 4 contínua aconseguint els màxims exponents, i ara amb aquests nous kits a 3600 Mhz continuem proporcionant el millor rendiment per a la nova plataforma Intel Skylake. Com tots els nostres productes són provats individualment abans de sortir de les nostres instal·lacions, els usuaris poden estar segurs que compren un producte que proporciona un gran rendiment, estabilitat i fiabilitat”.

  En principi els nous mòduls de memòria RAM DDR4 Patiot Viper 4 a 3600 Mhz estaran disponibles a partir d’aquesta mateixa setmana en nord-americà, i arribaran a Europa i la resta del món en unes setmanes.

  El preu de venda recomanat comença en 169.99 dòlars pel kit de 8 GB (no han dit gens sobre els kits de 16 i 32 GB, per la qual cosa tocarà esperar al fet que estiguin disponibles per conèixer el seu preu final), així que tocarà afluixar la butxaca si voleu fer-vos amb uns.