Viuing, creat per veure el que no veus

  0
  Viuing

  Viuing

  Viuing, un televisor sol ús, fabricat en cartró plastificat

  Ja hi ha televisors plans, corbs, amb tecnologia 3D, amb resolució 4K … i fa relativament poc els hi ha d’un sol ús. Almenys, aquest va ser l’objectiu de la start-up catalana Viuing, que ha dissenyat un televisor sol ús, fabricat en cartró plastificat, i especialment dissenyat per ser utilitzat en grans esdeveniments esportius o culturals.

  Viuing és un nou dispositiu pensat perquè els espectadors, els fans, els seguidors, en definitiva, perquè tu, visquis 100% els esdeveniments i no et perdis aquests grans moments que passaran a la història.

  Basat en la tecnologia de TV, Viuing retransmet a la pantalla tot el que passa en l’esdeveniment a temps real i sense esperes perquè ho vegis absolutament tot.

  Econòmic, lleuger, portàtil, gran autonomia, pantalla anti-reflexos, d’un sol ús i reciclable

  ViuingViuing ha estat pensat per oferir-te la màxima qualitat d’imatge al mínim preu, perquè ser-hi i veure-ho completament tot sempre valgui la pena. És igual de petit i còmode que el teu mòbil. No pesa, no ocupa espai i és perfecte per veure tot el que mai has vist abans de la manera més pràctica.

  Sense cables i sense necessitat d’accés a Internet. Viuing cap en la teva butxaca i el pots portar d’un costat a l’altre del recinte sense problemes. Amb Viuing no hauràs de preocupar-te de la bateria mai més. Encén quan comenci l’espectacle i no el apaguis fins que tot hagi acabat.

  Siguis a ple sol o sota la pluja, la pantalla de Viuing et mostrarà tots els detalls de l’esdeveniment amb la màxima qualitat d’imatge i sense els molestos reflexos, i si en un moment d’eufòria aboques el teu refresc sobre de Viuing, cap problema. El dispositiu ha estat creat per suportar tot tipus líquids

  Pots comprar Viuing en arribar al recinte, encén i gaudeix de la millors imatges en viu i en directe durant l’esdeveniment. Quan aquest finalitzi, pots tornar-lo o portar-t’ho a casa de record. En acabar l’esdeveniment, pots dipositar en els contenidors Viuing perquè el dispositiu sigui tractat correctament per al seu reciclatge.

  Viuing estarà present al Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo

  Tal i com comentava la nostra companya Adriana Picola en l’entrada d’aquest migdia (la podeu llegir aquí), la companyia startup catalana Viuing proveirà al públic que assisteixi al GP de València d’unes pantalles de mà en què es rebrà el senyal internacional de televisió de Dorna. O, el que és el mateix, podrà seguir la transmissió televisiva en directe.

  Viuing

  El dispositiu ja es va provar al GP d’Aragó, oferint imatges en temps real i a un preu de 14,90 euros. Els aficionats ho poden adquirir al moment d’accedir al circuit de València… o, per evitar quedar-se sense un dels dispositius, que són limitats, també comprar-lo amb antelació a la pàgina web de Viuing i recollir-lo a l’entrada del recinte sense necessitat d’espera.