El VLF Destino és un Fisker Karma amb motor de combustió

Amb el Saló de Detroit ha nascut una nova marca, VLF Automotive, i el primer model que presenten és un recuperat Fisker Karma amb motor de combustió. Aquesta nova companyia ha estat creada per Bod lutz, Gillbert Villarreal i Henrik Fisker, aquest últim propietari de la caiguda marca Fisker i amb la intenció de recuperar-la amb aquest nou projecte, el VLF Destino, una reinterpretació de la singular berlina elèctrica o híbrida que ara passa a funcionar totalment amb benzina.

El motor d’aquest VLF Destino és un V8 turbo de 6.2 litres d’origen Corvette capaç de generar 647 CV de potència i 819 Nm de parell màxim des de les 3.800 rpm, unes xifres envejables per a una berlina de tall esportiu. Tot i no tenir encara les dades d’acceleració i velocitat punta, aquest VLF Destino és un producte purament estatunidenc creat sobre una carrosseria d’alumini.

VLF Destino, el Fisker karma amb motor Corvette | Diari Català
Vista posterior

Estèticament ja veieu que estem davant d’una berlina de quatre portes amb perfil coupé de quasi cinc metres de llarg que ofereix diferents tonalitats de color per a la carrosseria, sostre de fibra de carboni i llandes de 22 polzades amb un acabat fosc.

Està previst que el VLF Destino comenci la producció durant aquest 2016 a la planta d’Auburn Hills, Michigan, i ho faran per la porta gran ja que, segons anuncia la nova marca, tenen 7 distribuïdors diferents que introduirien l’espectacular model per tot el territori d’Estats Units, així com un distribuïdor propi.

Respecte al preu, no us espereu cap ganga com un Corvette o un Dodge Viper. Aquest VLF Destino costarà 229.000 dòlars, més del doble del que valia el Fisker Karma original. Veurem com evolucionen les seves vendes un cop comenci la producció, però el que ja haurà de fer des del principi és competir contra els preus més baixos dels seus rivals americans.