Volen processar per agressió sexual a Bill Cosby

0
Bill Cosby | Diari Catala
Foto: Bill Cosby - Cordon Press

Un jutge de l’estat de Pennsilvània ha dit aquest dimecres que hi ha ‘indicis suficients’ per processar per agressió sexual l’actor i còmic estatunidenc Bill Cosby

El jutge de Pennsilvània que considera que hi ha indicis suficients per processar per agressió sexual a Bill Cosby ha dit que l’acusació seguirà el seu curs.

Cosby, de 78 anys, va ser formalment acusat el passat 28 de desembre i tot i que els seus advocats han intentat rebutjar els arguments, per considerar-los ‘sense justificació’ i ‘sense base’, l’actor haurà enfrontar-se a un judici.

El càrrec específic és d'”agressió indecent agreujada en primer grau”, segons apunta la cadena estatunidenca Univision. El cas es remunta al 2004, quan la presumpta víctima, Andrea Constand, hauria patit abusos, després de ser ‘drogada’, a la casa de l’actor en un suburbi de Filadèlfia.

 “Li va donar píndoles i vi. La víctima estava congelada, paralitzada, incapaç de moure’s. Una persona en aquesta condició no és capaç de donar el seu consentiment”

“Li va donar píndoles i vi. La víctima estava congelada, paralitzada, incapaç de moure’s. Una persona en aquesta condició no és capaç de donar el seu consentiment”, va assegurar el fiscal.

Cosby s’enfronta amb una condemna de 10 anys de presó, que podrien ser molts més si prosperen les denúncies de les 60 dones que asseguren haver estat assetjades sexualment per l’actor.